Sayfalar

Mutluluk



Kurduğun hayalin gerçekleştiğini düşlemektir mutluluk. kısmen gerçekleşse de..  ama ya o gerçekleşmeyen kısmı? Her nedense o gerçekleşmeyen kısım, bizim bi daha hayal kurmamıza engel olmaz hiç.. 

Daima peşinden koşulmuştur mutluluğun… kaçan kovalanır diye bi söz  vardır. Onun için mi bu kadar değerli , ulaşılmaz buluyoruz mutluluğu ? mutluluk daima peşinden koşulan ama bi türlü yakalanamayan bisey sanırım. Bi türlü tam anlamıyla mutlu olamayız.. hani derler ya, “tam mutlu oldun derken.. “ devamı yok. Varsa da koca bir HİÇ! Ve o hiç’tir aslında bizi mahveden,  yıkan, zaman zaman süründüren..  ve bu da aslında olaylara biraz polyanna gözüyle bakmamız gerektiğine bi işaret olabilir.. 

Bazen düşünüyorum da acaba  kendimizi fazla mı kaptırıyoruz hayallere? Ama bi yandan kaptıralıyız da demek geliyor içimden.. düşünsenize hayallerinizi sınırlandırdığınızı.. o kurşun bile işlemeyecek kadar sağlam olan hayallerinizi.. en ufak bi hayal kırıklığında günümüzü zehir eden o hayalleri söküp atsak hayatımızdan.. sahi o zaman ne kalır ki geriye?  -koca bir hiç.. ne yazık ki..

Belki biz de bi hiçten ibaretiz.. yoksa hayatımız hiç’ler üzerine kurulu olur muydu?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder